Jeanneau -veneveistämöllä on pian 60 vuoden kokemus laadukkaiden moottori- ja purjeveneiden suunnittelussa. Kokeneet suunnittelijat ovat luoneet jatkuvasti innovatiivisia, tyylikkäitä ja turvallisia Jeanneau -veneitä.

Meillä on myymälässämme esillä seuraavat Jeanneau-veneet:

1kpl vielä saatavilla vielä kaudelle 2017

Katso tarjous tästä!

 

Heti saatavilla katso tarjous tästä Merry Fisher 795

 

  • Merry Fisher 895

Loppuunmyyty kaudelle -17 Ennakkotilattavissa kaudelle -18

 

 

Jeanneau -veneet

Kaikille niille jotka rakastavat merta, täydellinen vene retkeilyyn perheen ja ystävien kanssa!

Cap Camarat

Cap Camarat

Jeanneaun Cap Camarat -mallistossa on veneitä joka lähtöön aina kalastuskäytöstä yön yli kestäviin retkiin. Urheilullisen ulkonäön lisäksi malliston veneissä on erittäin ergonomiset tilat.

Merry Fisher

Merry Fisher

Merry Fisher -mallistosta löydät monipuoliset moottoriveneet moneen käyttötarkoitukseen. Malliston todellisena helmenä toimii suosittu 795 Cruiser.

Katso saatavuus ja tarjous tästä Merry Fisher 795

Jeanneau NC

Jeanneau NC

Jeanneau NC –sarja pitää sisällään kolme eri kokoa tyylikkäitä moottoriveneitä avarilla sisä- ja ulkotilaratkaisuilla. NC11 on niittänyt mainetta ja kunniaa Euroopassa, kun se mm. valittiin vuonna 2011 Euroopan parhaaksi moottoriveneeksi omassa kokoluokassaan.

Jeanneau Leader

Jeanneau Leader

Leader-sarjan kolmea mallia yhdistää urheilullisuuden ja loistavan ajettavuuden lisäksi isot runkoikkunat. Malliston uusin tulokas on vuodeksi 2015 markkinoille tullut tyylikäs Leader 36.

Jeanneau Velasco

Jeanneau Velasco

Jeanneau yhdistää Velasco-mallistossaan tilan ja tyylikkyyden. Lähes jahti-tason mallistosta Velasco 37F ja Velasco 43F ovat kauden 2015 uutuuksia. Innovatiivisen yläohjaamomallin omaava Velasco 43 taas valittiin vuoden moottoriveneeksi Dusseldorfin venemessuilla vuonna 2014!

Tutustu Jeanneau-veneisiin paremmin Jeanneaun kotisivuilla